SIERAAD Art Fair nog een paar dagen! 6 – 9 November 2014

SIERAAD Art Fair

Het is bijna zover! Nog een paar dagen, dan begint het evenement dat via de beurshallen in Hengelo en de Rai in Amsterdam is doorgegroeid naar de Gashouder van de WesterGasfabriek naar een honderdtal stands met ruim 190 kunstenaars!

Er staan ruim 100 stands en er komen ruim 7500 bezoekers. De ruimte inspireert de deelnemers: letterlijk, bijvoorbeeld in de vertaling van de architectuur in een broche en figuurlijk, in de steeds mooiere aankleding van de stands. “Het is een onwijs kleurrijke beurs,” De deelnemers zijn afkomstig uit onder meer Duitsland, Spanje, België, Frankrijk, Engeland, Korea, Japan, Israël, Argentinië en Finland.

SIERAAD Art Fair is voor professioneel opgeleide sieraadkunstenaars de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en unieke draagbare objecten te verkopen aan een in moderne sieraadkunst geïnteresseerd publiek. SIERAAD Art Fair is van eenvoudige presentaties uitgegroeid naar een hoogwaardige evenement waar sieraden in een bijzondere ambiance op een zeer professionele wijze worden gepresenteerd.
Ik ben er volgende week ook bij om te kijken en ben erg benieuwd wat er dit jaar weer voor moois te zien is.

Een  aantal jaren geleden ben ik ook geweest en werd geïnspireerd door vele kunstenaars met unieke werken. Het is een mooie en gezellige beurs en zeker de moeite waard om deze beurs een keer te bezoeken. Voor de sieradenkunstenaars (makers) is het dit een van de plekken waar je je internationaal kan presenteren  of te netwerken met andere kunstenaars.

No comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>