Goudsouk, Dé goudmarkt in Beverwijk!

HA_Liong.Lie.Goudsouk.5574-

Wie over de Boulevard loopt kan Goudsouk niet missen. De fonkelende goudklomp straalt klasse uit. Niet alleen de buitenkant is imponerend, ook het interieur, een spel van licht en glans, luxueus afgewerkt in donkere kleuren is fenomenaal. De vloer is bewerkt met 170 meter LED verlichting en het plafond is een sterrenhemel met 462 LED lampjes! In deze prachtige omgeving komen de producten van de 20 juweliers die gevestigd zijn in Goudsouk fantastisch uit. Een mooie ontmoetingspunt voor gouddealers en goudsmeden. Sinds 7 maart 2015 is Goudsouk geopend.

Hoewel de Goudstraat in hal 34 al ruim 30 jaar bestaat, was dit voor velen één van de beste bewaarde geheime schatten van de Bazaar. Het werd tijd dat de juweliers hun producten konden etaleren in de pracht en praal die zij verdienen.

Goudsouk is dé plek voor aankoop van sieraden van goud, zilver, platina of andere edelmetalen. Hier kan je ook terecht om sieraden naar eigen ontwerp op ambachtelijke wijze door edelsmeden te laten maken. Goudsouk is ook een plek waar bestaande of oude sieraden vermaakt of gerepareerd kunnen worden, zodat de emotionele waarde ervan behouden blijft. Mooie parels, edelstenen, luxe horloges, een cadeau voor een dierbare of een ‘geluk’ voor de koper zelf!

Met 1500 m2 mag Goudsouk ‘de grootste schatkist’ van Europa genoemd worden.

‘Het is al goud wat hier blinkt’

Door een inkeping van de goudklomp betreedt je Goudsouk. Een ‘grot’ waar de echte schatten veilig zijn uitgestald bij de 20 juweliers.

Belangrijk knooppunt in de goudhandel
Met juweliers die prachtige en hoogwaardige sieraden van goud en edelstenen maken en verkopen, verzameld onder één dak is Goudsouk samen met Dubai en Londen een belangrijk knooppunt in de Europese handel in hoog karaat goud.

Architectuur
De architectuur is modern en valt direct op in de sferen van de traditionele Bazaar. De samenwerking tussen Liong Lie Architects en Leaders Against Routine heeft geleid tot deze imponerende ‘goudklomp’, een juweel – een bestemming! De schittering van het gebouw komt door de 1850 gouden panelen die in de zon blinken. Wanneer de schemering opkomt en het avond wordt, zorgt de verlichting tussen de gouden panelen voor de schittering.

No comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>