Waterfall oorhangers

Waterfall oorhangers met zwarte zoetwaterparel, granaten, zirconia's van echt zilver.

Waterfall is geïnspireerd op natuurlijke elementen. De waterval die over de gesteente stroomt. Voor het water is zilver gekozen en voor de gesteente de parel. In de natuur komt zilver zowel in zuivere vorm voor, als in combinatie met andere elementen. In vloeibare vorm heeft zilver dezelfde beweegbaarheid als water. Wanneer we zilver smelten en de vlam er van af halen heeft het een natuurlijke vorm zoals water.

De zilveren bollen geven de stroming en druppels van het water weer, die over de natuurlijke zoetwaterparel druppen. Gekozen is voor natuurlijke materialen zodat alle elementen zuiver, natuurlijk en evenwichtig overkomen. De Waterfall past zich aan de drager en is dynamisch als het gaat om de bollen, de prachtige edelstenen die erin verwerkt zijn en de kleur van de parel. Elke edelsteen heeft zijn eigen betekenis en karakteriseert de levenstijd, karakter en energie van de drager. Zo is op de foto gekozen voor natuurlijke rode Granaten met zwarte zoetwaterparels. Een mooie donkere combinatie van warme kleuren.

Bijzonderder is dat de steen Granaat voor liefde staat en de hartfunctie stimuleert. Daarnaast heeft granaat nog vele positieve eigenschappen… Zo is de Waterfall mogelijk in allerlei kleurcombinaties met granaten, toermalijnen, safieren, robijnen en diamanten. Zo is elke Waterfall uniek, elke druppel van het water valt net anders of is net iets groter dan de ander. Zo is er ook een gouden versie van.

null
Design ontworpen door Samiha Mouna

No comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>