Zilverdag Schoonhoven 2e Pinksterdag 25 mei

Zilverdag Schoonhoven

Nog niets gepland voor de 2e pinksterdag? Dan is Zilverdag in Schoonhoven, ook wel genoemd de Zilverstad, echt een aanrader. De naam zegt het al, Zilverdag is voornamelijk gericht op zilveren sieraden. Verder trekt de markt jaarlijks 20.000 bezoekers, die de schoonheid van de stad en de markt met meer dan 140 kraampjes kunnen bewonderen.

Schoonhoven staat bekend om zijn zilvermuseum, ateliers en de vakschool waar de studenten onder andere goudsmeden, zilversmeden, uurwerkmaker en nog veel meer ambachten kunnen leren. Op deze dag krijg je een unieke kans om de ambachtslieden aan het werk te zien. Daarnaast kun je zelf ook actief deelnemen aan de demonstraties.

Wij als goudsmeden zijn er natuurlijk ook bij, samen met SUS goudsmeden, zullen wij jullie verassen met onze sieraden. Tevens is mijn zilveren collectie met natuurlijke edelstenen de ‘Waterfalls’te zien en kunnen jullie weer je zelf of een ander verassen met leuke zilveren Sensla naamsieraden.
null

No comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>