Sieraden schoonmaken

Sieraden polijsten en schoonmaken

Op zaterdag 30 mei zal er een goudsmid in de goede doelenwinkel De Mus, aan de Kapelstraat 37 in Heeze aanwezig zijn. Samiha Mouna een bekwame goudsmid en edelsteenkundige, afgestudeerd aan de vakschool te Schoonhoven (www.goudlab.com), zal uw oude sieraden een nieuw leven in blazen.

Uw sieraden kunnen gratis schoongemaakt en eventueel gepolijst worden. Uw sieraad, zoals een armband, collier en ring zal dan weer blinken (maximaal 3 sieraden per persoon), tevens krijgt u advies hoe uw sieraad het best onderhouden kan worden. Omdat elk sieraad uniek is, zal de goudsmid vooraf de mogelijkheden van het reinigen van het sieraad bepalen. Niet alle sieraden zijn geschikt om te polijsten. Bij vergulde sieraden niet bijvoorbeeld, alsmede zwakke sieraden die slijtage vertonen.

Mocht u daarnaast sieraden ter reparaties hebben, kan zij hier naar kijken. Ook kunt u uw oude sieraden ter beschikking van het goede doel stellen en of een klein bijdrage leveren. De bijdrage gaat naar Stichting Boyd’s Dream, dit is een stichting die zich inzet en de wensen vervult van jongeren en kinderen met een levensbedreigende ziekte.

No comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>